Košarka

kućica u preriji? not!

Aside Banners

Vlasnik Mavericksa bi se radije razveo nego mijenjao Dončića, Dončić kupio kućerinu u istoj ulici za 2.7 milijuna dolara

Piše , Objavljeno

Luka Dončić radi nevjerojatne stvari, u drugoj sezoni su ga već neki novinari spominjali u razgovoru o najvrjednijem igraču lige, a i sam vlasnik Dallas Mavericksa Mark Cuban je izjavio kako bi se radije razveo nego trejdao Luku. Izjava je napustila njegova usta krajem kolovoza, ali svi mediji su ju jako dobro zapamtili.

Jasno da je u pitanju šala čiji je cilj bio dati do znanja koliko je Dončić važan momčadi, ali se isto tako nadamo da i gospođa Cuban zna da je ovo šala.

Dončić je odlučio vratiti povjerenje na jedinstven način, pokazao je momčadi da ozbiljno želi biti dio Cubanovog projekta tako što je iskeširao 2.7 milijuna dolara za vilu u istoj ulici u kojoj živi i Cuban.

Sad više nisu samo gazda i zaposlenik, sada su i susjedi. Čisto sumnjamo da tako bogati ljudi posuđuju šećer jedni od drugih, sigurni smo da si čak ni sami ne šećere kavu, ali lijepo je znati da su si tu ako išta zatreba.

Baci pogled na kuću u Instagram postu njegove agencije za nekretnine.