Sport

yessir!

Aside Banners

LeBron James produžio ugovor na dvije godine, ima ozbiljan plan zaigrati sa sinom

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: ESPN
/Youtube Screenshot

Sport piše prekrasne priče. Eidur Gudjohnsen je debitirao za islandsku reprezentaciju tako što je na terenu zamijenio vlastitog oca Arnora 1996. godine. Sinovi i očevi su nastupali za iste klubove s nekoliko godina, čak i desetljeća razmaka, surađivali u ulogama trenera i igrača. U NBA-ju će ove sezone zaigrati sva tri brata Ball koje je njihov otac LaVar tako nesebično i iritantno razvikao u medijima. Ali sprema se nešto veliko… Dosad neviđeno.

LeBron James je produžio ugovor s Los Angeles Lakersima nakon šampionske sezone. Ekstenzijom od 2 godine će priskrbiti još 85 milijuna dolara. Znamo da nije stvar u novcu, LeBron ima i druge izvore prihoda, ali je sigurno lijepo znati da će momčad uložiti u igrača s 35 godina na leđima. Recentnom izjavom vezanom za ekstenziju ugovora je osvojio srca i indiferentnih pratitelja košarke.

“Za dvije godine ću biti free agent, za dvije godine će Bronny završiti srednju školu. Imat ću opcije.”

Nevjerojatno je gledati Kralja Jamesa da i u 35 godini života dominira, ne sumnjamo da će na ljestvici najboljih strijelaca svih vremena prestići i Karla Malonea i Kareema Abdula-Jabbara. Godišnje na svoje tijelo troši preko milijun dolara, pazi na trening i oporavak, iskorištava sve prednosti 21. stoljeća – od krio-komora do smiješnih jastučića koji služe kao potpora donjem dijelu leđa. Sada smo otkrili i jedan dio motivacije iza priče o pobjeđivanju – želi zaigrati u istoj NBA momčadi s vlastitim sinom, nadarenim Bronnyjem koji već sa 16 godina ima 188 centimetara i 80 kilograma.

Imaju šansu postati prvi NBA košarkaši koji su na najvećoj sportskoj razini zaigrali zajedno, a mi to svakako želimo vidjeti.

TAGOVIkošarka lebron james nba