Sport

najki

Aside Banners

Liverpool nakon 5 godina s New Balanceom na pragu potpisa rekordnog ugovora s Nikeom

Piše , Objavljeno

Ovosezonski dresovi Liverpoola će imati New Balanceov logo na prsima, ali ugovor s kompanijom iz Bostona se bliži kraju. Petogodišnji ugovor ističe, a Forbes je istaknuo kako će Nike uskočiti s rekordnom ponudom.

Liverpool je aktualni prvak Lige prvaka, a nedostajao im je samo jedan bod za osvajanje prošlosezonske Premier lige. Ovo su jako dobre reference za klub bogate povijesti čija se baza fanova svake godine sve više širi. Kloppova momčad je nevjerojatno popularna, a još važnije za kompanije kao što je Nike – imaju tradiciju, povijest i priču.

Nike bi mogao ponuditi rekordan ugovor koji će početi teći od iduće sezone. Zasad je Manchester United na vrhu ove rubrike rekorda zahvaljujući svom ugovoru s adidasom zahvaljujući kojem zarađuju 75 milijuna funti godišnje. New Balance još uvijek može pokvariti planove Nikeu, ali bi morali biti spremni ponuditi jednaku ili veću količinu novca, što je malo vjerojatno.

Proteklog proljeća se počelo šuškati o Nikeu i adidasu na Liverpoolovim dresovima, ali zasad se najviše priča o Nikeu. Ako uzmemo u obzir Nikeov agresivni pristup potpisivanja svega što vrijedi, ali i rastu profita – u redakciji ovo smatramo gotovom stvari. Javimo ako kad bude službeno.

Dejan Lovren vjerojatno neće dočekati nove dresove u Liverpoolu, nakon propalog transfera u Romu priča se o Leverkusenu.

TAGOVIliverpool Nike nogomet nogometni dresovi