Mix

Mandžukić je prije dolaska u Milan zvao Rebića – evo što mu je rekao

Mario Mandžukić dao intervju za Milan TV
Mario Mandžukić dao intervju za Milan TV Foto: Folder.hr
Mario Mandžukić stiže u Milan koji se opet bori za scudetto. To je sigurno vijest koja je razveselila navijače Milana u Hrvatskoj, ali i obožavatelje Mandže. Malo je danas igrača kao što je on.

U razgovoru za Milan TV je Mandžukić rekao kako je prije dolaska u Milan zvao još jednog Hrvata koji ponosno nosi Milanov dres – Antu Rebića.

“Nazvao sam Antu Rebića prije par dana i rekao mu da dolazim. Razgovor je bio kratak, nisam ga htio uznemiravati dok se bori s koronavirusom. Radujem se što ćemo nakon Hrvatske zajedno igrati i u Milanu.”

Intervju je dao na hrvatskom jeziku, ali smo sigurni da će brzo obnoviti znanje talijanskog.

Također je rekao da ga veseli što će opet igrati sa Zlatanom koji je, prema Mandžukićevim riječima (a i svakog tko gleda nogomet) još uvijek životinja na terenu.

Priča se da je plan da Mandžukić bude prva zamjena Zlatanu, ali planovi se lako mijenjaju, vjerojatno ćemo ih brzo vidjeti zajedno na terenu iako zbroj njihovih godina iznosi 73. S druge strane, zbroj njihovih trofeja je 53, a golova u karijeri 805. To bi moglo puno značiti u daljnjem razvoju priče o ovoj dvojici ratnika u dresu Milana.

Navijačima je poručio da će svim silama braniti Milanove boje, a svatko tko ga je samo jednom vidio kako igra, zna da je to istina.

Veseli nas vidjeti Milan na hrvatski pogon, podsjeća nas na stare dane kada smo gledali Bobana i Šimića u tom dresu. Noviju gardu hrvatskih igrača nećemo previše spominjati jer nisu ostavili značajniji trag.

Nadamo se da će Mandžukić ostaviti svoj pečat – kao u svakom klubu u kojem je dosad bio.