Sport

asti!

Aside Banners

Messi može otići iz Barcelone bez odštete, on i Ronaldo bi mogli napokon zaigrati skupa!

Piše , Objavljeno

Barcelona igra loše, Messi se posvađao s bivšim suigračem Ericom Abidalom koji je sada sportski direktor kluba.

Problem je nastao kada je Abidal u jednom intervjuu izjavio kako su neki igrači pod Valverdeom bili nezadovoljni te se nisu dovoljno trudili.

Messiju je tu puknuo film pa je na Instagramu podijelio sa svojom hrpom sljedbenika kako želi imena tih igrača koji se nisu dovoljno trudili jer se izostavljanjem njihovih imena krivnja nepravedno baca na sve igrače.

U Barceloni je sazvan hitan sastanak, sve se navodno riješilo, ali mediji su počeli divljati s daljnjim opcijama za Messija koji bi možda napokon mogao dres Barcelone zamijeniti nekim drugim.

Guardian je potvrdio kako Messi u ugovoru ima posebnu klauzulu koja mu dopušta da ode iz Barcelone bez ikakve odštete. Doslovno da odšeta. Već se počelo naveliko pričati o Messijevom idućem odredištu zbog ove posebne klauzule.

A koji klub je kralj “besplatnih” transfera?

Juventus bi mogao napokon ispuniti san svih klinaca ikad (i mi smo još uvijek klinci u duši) te staviti Messija i Ronalda u istu momčad.

Posve nam je jasno da je ovo samo novinarsko naklapanje bez ikakvog uporišta u stvarnosti, ali Juventus je nekoliko tih naklapanja dosad pretvorio u stvarnost pa nas ova opcija uopće ne bi čudila.

PSG i Manchester City bi imali dovoljno novca za Messijevu astronomsku plaću, ali nekako ga ne vidimo u tim dresovima. Manchester United nije ono što je nekad bio, a Inter bi možda također bio zanimljivo odredište.

Teško nam je Messija zamisliti u nekom drugom dresu, ali ako već moramo – bacili bismo ga u Torino da vidimo kako se višestruki dobitnici Zlatne lopte slažu u napadu.

TAGOVIbarcelona leo messi lionel messi nogomet nogometni ronaldo