Sport

nevjerojatno

Aside Banners

Mike Tyson (53) se nakon nevjerojatne transformacije vraća u ring; ponudili mu bogatstvo za goloruku borbu

Piše , Objavljeno

Mike Tyson se doveo u zavidnu fizičku formu. Posljednih mjeseci se potpuno predao treningu i njegov trener sada govori kako ima snagu i brzinu kao teškaši u ranim dvadesetima. Kužimo da je njegov trener i da mu vjerojatno malo i podilazi, ali Tyson je u 53. godini života i izgleda odlično.

ESPN je čak napravio usporedbu – Tyson u rujnu prošle godine i Tyson sada.

Svakako puno bolje od vremena kada je glumio u Hangoveru.

Tyson je govorio kako želi sudjelovati u humanitarnim mečevima kako bi osigurao sredstva kojima bi pomogao beskućnicima i ljudima na odvikavanju od različitih supstanci.

Nije prošlo puno vremena, dobio je već ponude za borbe, organizacije poput lešinara kruže oko potencijalnih PR eksplozija koje će im donijeti popularnost.

Već je dobio ponudu od milijun dolara da se u Australiji boksa s tamošnjim slavnim sportašima, igračima ragbija i australskog nogometa.

Predstavnici Bare Knuckles prvenstva su ponudili Tysonu 20 milijuna dolara da se bori pod njihovom zastavom, bez rukavica. Brutalan sport s previše rundi ako se nas pita. Nije baš ni mala stvar to prvenstvo, prošle godine su se borili Antonio Silva i Gabriel Gonzaga, ali ne želimo Mikea tamo.

Uostalom novci mu ni ne trebaju, započeo je unosan posao s kanabisom u kojem mu je suradnik grčki milijarder Alki David. Pričalo se da njihov Swissx čak želi otkupiti prava na imenovanje Nou Campa, ali i staviti svoj logo na Evertonov dres. Kad ovakve priče kruže, čini se da je Tyson financijski osiguran, a sad je vjerojatno i mudriji pa neće opet kupovati tigrove. Ako ništa drugo, valjda je pogledao Tiger Kinga i skužio kako je big cat biznis loš biznis.

Nije samo Tyson najavio povratak u ring, jučer je i Evander Holyfield najavio isto.

Vrhunski tajming obojice ili PR spačka?

Nemamo pojma, nije ni važno. Možemo samo maštati da ćemo ih vidjeti zajedno u ringu, bar 3 runde bez nekih ozbiljnih udaraca. Nismo toliko ludi da želimo gledati dva starca /u evidentno boljoj formi od nas, ali svejedno) kako se razbijaju u ringu.

TAGOVIboks mike tyson