Sport

LOL, where's the ball

Aside Banners

Miljenik i legenda Liverpoola pokopao Neymara fejk statusom “Leonarda di Caprija”

Piše , Objavljeno

Neymar fejka pa je okej i da fejk tweet Leonarda di Caprija postane viralan. John Arne Riise je jedan od najvećih nam znanih kritičara Neymarovog lika i djela, a to je pogotovo postalo važno tijekom i nakon utakmice Neymarovog PSG-a i nekoć Riiseovog Liverpoola. Riise je od 2001. godine do 2008. nosio dres Redsa, a onda ga je Fabio Aurelio istisnuo s pozicije lijevog beka pa je Riise završio u Romi. I dalje nam je prva asocijacija na Riisea crveni dres Liverpoola, a miljenik je navijača i dalje.

Riise je podijelio fejk tweet Leonarda di Caprija i tweet je postao viralan – preko 7 tisuća retweetova i 28 tisuća lajkova.

Uvjerili smo se da je ovaj “tweet Leonarda di Caprija” zapravo fejk tweet jer mi smo pravi novinari, proskrolali smo Leovim twitter feedom, ništa zanimljivo i važno, samo zazivanja da spasimo Zemlju od zagađenja i zatopljenja. Okej je lik, spašava planet, spava s manekenkama, šprica vodenim puškama, ali ne smije biti toliko skroman. Nitko nije veći glumac od njega – čak ni Neymar…

Moramo priznati da je dobra fora, jedino što bi bilo još više fora je da je puk malo medijski pismeniji pa da ne stvaraju mišljenje o Leonardu di Capriju na temelju memeova i da znaju barem posumnjati u “činjenice” koje vide na internetu.

A svi znamo kako je utakmica završila. Ako baš i ne znamo svi – 2-1 za PSG. Neymar zabio drugi gol. Ah well…

TAGOVIfake news Leonardo di Caprio liverpool lol neymar psg twitter

Komentiraj