Sport

boli

Banner 300

Najbizarnije ozljede nogometaša koje uključuju igranje Playstationa i dječji tricikl

Piše , Objavljeno

Za svakog Martina “krvnika” Taylora, postoji i jedan stolić u dnevnoj sobi ili avionska karta. Ovo je sedam najbizarnijih ozljeda nogometaša.

Rio Ferdinand

Dok je igrao za Leeds, Rio Ferdinand je istegnuo tetivu u koljenu jer je držao nogu ispruženu na stoliću predugo dok je gledao televiziju. Sva sreća – brzo se oporavio od ove strašne ozljede i postao je najskuplji obrambeni igrač svijeta kada ga je Manchester United kupio od Leedsa.

David Batty

A kad smo već kod Leedsa…

Svatko tko je peglao Football (tada Championship) Manager s Leedsom se sjeća veznog igrača Davida Battya koji je imao pluća kao Gatusso i koji je gazio protivnike kao traktor. Nitko mu nije mogao ništa sve dok mu jednog dana njegova kći nije pregazila stopalo njezinim ružičastim triciklom. (stereotipno pretpostavljamo da je bio ružičast i da je imao trakice i trubu u obliku jednoroga)

Alessandro Nesta

Nesta je bio toliko dobar da smo u sobi obljepljenoj košarkaškim posterima imali i jedan od Neste u Laziju. E pa Nesta je ponosni ratnik koji se ozlijedio zbog cjelonoćnog igranja Playstationa. Nismo liječnici, ali čini se da mu je napukla jedna tetiva u lijevom palcu, mjesec dana nije igrao i morao je odraditi operaciju.

Milan Rapaić

Jedan od omiljenijih igrača hrvatske reprezentacije (ako ne znaš zašto – dovoljno je reći Hrvatska-Italija na SP 2002.) Milan Rapaić si je ozlijedio oko jednom prilikom. Postoje dvije verzije ove priče. Prva je da si je Miki slučajno nabio avionsku kartu u oko, a druga je da ga je oko svrbilo pa da ga je odlučio počešati s avionskom kartom. Kakogod bilo – nije dobro prošlo.

Darius Vassell

Znaš ovog lika? Jedan od onih napadača koji je Englezima trebao vratiti slavu i čast, ali se to nikad nije dogodilo. 2003. godine je imao veliki žulj na nožnom palcu i pokušao ga je probiti aku-bušilicom. Sumnjamo da je prije toga sterilizirao taj medicinski precizan instrument pa mu se palac inficirao i eto vraga…

Santiago Canizares

Napokon se Canizares uspio probiti do mjesta prvog vratara španjolske repke za SP 2002. godine u Japanu i Koreji, ali mu je pri brijanju boca kolonjske pala na stopalo i ozlijedila ga. Canizares je otad gledao u leđa Casillasu.

Steve Morrow

Arsenal osvaja Liga kup 1993. godine, Morrow zabio odlučujući gol, čitava momčad slavi, Morrow skače na Tony Adamsa i… i… pada s njega i lomi ključnu kost. Gorko-slatki završetak sezone.

TAGOVIbizarno nogomet

Komentiraj