Sport

volimo tu igru

Aside Banners

Najbrutalniji košarkaški tereni na svijetu

Piše , Objavljeno

Ljeto je, no i dalje smo lijeni. Prerasli smo faze da ćemo jednog dana možda zaigrati u nekom NBA klubu. Košarkaški dres s brojem 23 furamo na plažu, a lopta stoji ispuhana još od prošle godine. Jedino što bacimo nekad košarku na Play Stationu i to je to. Eventualno dok papirom gađamo koš za smeće. Čast izuzetcima, znamo da vas ima. Zbog vas i radimo ovaj članak! One love!

Imamo finu galeriju terena koji će nas možda vratiti u dane kada smo bacali te trice. Možda uspijemo podignuti sve lijene košarkaše s kauča da naprave par koraka i vrate se na teren. Za ona dobra vremena. Druženje s ekipom u kasnim popodnevnim satima i lagano 3 na 3 do 21.

Ubacivati u koš na ovakvim odličnim mjestima bilo bi ispunjenje sna. Neka su na osami. Neka u napučenim kvartovima. Kako god bilo, svako mjesto je dobro. Ima tu neku vibru. Ako ste i dalje lijeni za bilo što barem uživajte u ovim košarkalištima aka košarkaškim igralištima. Donosimo vam neke od najbrutalnijih uličnih (i par unutarnjih) terena.

Arizona

Arizona

Atlanta

Atlanta

Brazil

Brazil

Chicago

Chicago

Dubrovnik

Dubrovnik

Hong Kong

Hong Kong

Japan

Japan

London

Out of Doors Basketball Project

Los Angeles

Los Angeles (2)

Los Angeles

Manila

Manila (2)

Manila

Meksiko

Meksiko (2)

Meksiko

New York

New York (2)

New York (3)

New York

Njemačka

Illuminated flooring

Pariz

Pariz

Peking

Peking (2)

Peking

San Antonio

San Antonio

Virginia

Virginia

P.S. Slobodno ufotkajte vaš omiljeno košarkaško igralište u kvartu i šibnite nam fotke na Facebook. Da vidimo na kakvim terenima vi uživate!

TAGOVIbasket košarka terenim sport

Komentiraj