Sport

kakav kralj

Aside Banners

Najdraži nam olimpijski pobjednik – tinejdžer prespavao alarm zbog Netflixa, osvojio zlato, opsovao nakon pobjede

Piše , Objavljeno

Red Gerard! Zvuči opako. Zvuči ogromno. Zvuči kao netko tko zaslužuje mjesto na Olimpu među silnim grčkim božanstvima.

Red Gerard je Amerikanac koji je osvojio prvu zlatnu medalju na Zimskim olimpijskim igrama za Sjedinjene Američke Države, a pred čitavim svijetom je izustio i “holy fuck” nakon pobjede pa je čitav svijet mogao svjedočiti njegovoj iskrenoj sreći.

To nije sve.

Tek mu je 17 godina i dolazi iz Colorada.

Ali ni to nije sve.

Mi bismo mu dali još jednu zlatnu medalju – čisto zbog načina na koji ju je osvojio. I ne, ne pričamo o trenucima kada je stao na svoj snowboard i odradio sportski dio natjecanja, iako je i to bilo impresivno.

Pričamo o tome kako je čitavu noć prije eventa gledao Brooklyn Nine Nine na Netflixu pa je prespavao svoj alarm u šest ujutro. Sva sreća, cimer Kyle Mack (također snowboarder na OI) ga je izvukao iz kreveta, ali mu i dao jaknu jer Red Gerard (!) nije mogao pronaći vlastitu.

Stigao je na vrijeme. Kad je došlo vrijeme za treću vožnju, bio je na zadnjem mjestu – ali je završna izvedba bila fantastična i sada se Red Gerard (volimo to pisati!) okitio zlatnom medaljom.

TV ekipa nije uspjela cenzurirati njegovu psovku izrečenu u veselju nakon vožnje iako je emitiranje prema ostatku svijeta bilo malo odgođeno. Ali znate što? I drago nam je. Drago nam je da imamo tinejdžera koji neodgovorno gleda Netflix čitavu noć, koji psuje i koji iskreno kaže “nisam ni znao koliko su Olimpijske igre velike, ja sam odrastao gledajući X-Games, drago mi je da sam ovdje”.

I nama je drago da si ovdje, Rede Džerarde! Dobrodošao u vječnost! I to kao najmlađi pobjednik u zadnjih 90 godina. Prrrraaaaaa!!!

Red (Gerard!) je da se proslavi!

TAGOVIkralj olimpijske igre pobjeda red gerard zimske olimpijske igre

Komentiraj