Sport

divota

Aside Banners

Najljepši izvanterenski trenutak SP-a se dogodio tik do terena: srušeni fotograf dobio i poljubac

Piše , Objavljeno

Na ovom Svjetskom prvenstvu proživljavamo sve moguće emocije, a najveći uspjeh hrvatskog nogometa je ostvaren jučer u utakmici polufinala protiv moćne Engleske. Zasad najveći uspjeh. U nedjelju igramo protiv Francuske – želimo da uspjeh bude još veći.

Hrvatski nogometaši su već sada zacementirali svoj status u zvijezdama i analima hrvatske sportske i opće povijesti, lijepih trenutaka na terenu je bilo pregršt, zasad najviše pamtimo Mandžukićev pogodak za vodstvo 2-1 u produžetku. Ukazao se kad je najviše trebalo.

Onda je uslijedilo slavlje i najljepši trenutak na terenu je popraćen najljepšim trenutkom izvan terena. Hrvati su u slavlju srušili glavnog fotografa AFP Mexica, Yurija Corteza iz Salvadora.

Dobio je više nego što je mogao sanjati, dobio je priču za sva vremena, priču za unučad. Svi su skočili na Mandžukića, “hrpica” se srušila, a na dnu hrpice se našao nasmijani Cortez. Uspio je snimiti neke od najboljih fotografija turnira jer mu se slavlje događalo doslovno na desetke centimetara ispred objektiva.

Sve njegove fotke možete pogledati u sljedećem tweetu.

Fantastičan trenutak. Oduševljeni smo. Ovo nam čak i draže nego kada je Perišić u kvalifikacijama branio Jedvaja i primio Moratu za facu! Jer je ljubav u pitanju!

Mandžukić mu je pomogao da se ustane, Vida mu je dao poljubac u čelo.

Internet je sretan s ovim trenutkom, Internet nas voli.

Neka nas Yuri fotka i u finalu, neka se u slavlju srušimo na njega još jednom!

U svakom slučaju – lijepo je znati da nismo kao Argentinci!

TAGOVIengleska finale fotograf Hrvatska hrvatska reprezentacija nogomet nogometni nogometni.hr polufinale sp2018

Komentiraj