Sport

moneyaldo

Aside Banners

Nakon produženja ugovora s Realom, Ronaldo potpisao i doživotni ugovor s Nikeom za nevjerojatan iznos!

Piše , Objavljeno

Nike i Cristiano Ronaldo su se uspjeli sporazumjeti oko novog ugovora. Kako i ne bi kad je na stol stavljeno milijardu dolara!

Već smo pisali o ugovoru koji je LeBron James dobio od Nikea, a lako je moguće da se i s Ronaldom radi o istom tipu ugovora.

Ronaldo je uz Nike od 2003. godine, a od tada je nosio više od šezdeset različitih modela Nike Mercurial kopački.

“Imam odličan odnos s brandom, imam divne prijatelje u kompaniji. Čak i radimo kao obitelj. Ovo je moj brand.”

Dosad je zarađivao 17 milijuna dolara godišnje od Nikea, ali čini se da će zahvaljujući ovom ugovoru ubrati još više keša.

Cristiano Ronaldo je već bio najbolje plaćeni sportaš na svijetu u lipnju kada je Forbes objavio izvještaj najplaćenijih sportaša, a sigurni smo kako je situacija dodatno poboljšana i potpisivanjem novog ugovora s Real Madridom koji će trajati do lipnja 2021. godine.

Vrijednost novog ugovora s Realom? 450 tisuća dolara tjedno – nakon poreza. Isti takav ugovor ima i Messi.

Ovo je osma sezona za Ronalda u bijelom dresu, a zasad je svakako jedna od lošijih pa navijači kraljevskog kluba kritiziraju potpisivanje novog ugovora s igračem koji ne radi toliku razliku na terenu kao što su svi navikli – a i Velšanin imena Gareth Bale je trenutno najbolji igrač Madriđana. Bale zarađuje “samo” 430 tisuća dolara tjedno – također poslije poreza.

TAGOVIcristiano ronaldo Nike nogomet novac sport

Komentiraj