Biznis & Lova

kao skromna

Aside Banners

Nastavlja li se Messi Manija? Leo Messi kupio kuću na Floridi, nije ono što su fanovi zamišljali

Piše , Objavljeno

Izvor: instagramscreenshot/@leomessi/Twitterscreenshot@BetUSSoccer/@ogidipound_s

Nogometna zvijezda Lionel Messi započela je američku nogometnu groznicu. Pomama za ulaznicama i odjećom, inspirirana ovoljetnim debijem, sedmerostrukog osvajača Zlatne lopte, za Inter Miami nazvana je Messi Manija.

Ona će se izgleda nastavit jer, ako je suditi po najnovijoj investiciji, 36-godišnjak pustit će korijenje na Floridi. Messi je upravo kupio kuću s 10 spavaćih soba i devet i pol kupaonica u Fort Lauderdaleu za 10,75 milijuna dolara, prenosi nam Architectural Digest.

Kuća je smještena uz vodeni put u zatvorenoj zajednici Bay Colony, a dolazi zajedno s bazenom i garažom za tri automobila. Kuhinja i dnevni boravak otvorenog su koncepta , a imaju ugrađenu rasvjetu, namještaj neutralnih tonova i bijele zidove, osim istaknutog crnog zida u dnevnom boravku. Iako fotografije svih prostorija u stanu još nisu javno objavljene, prostor koji izgleda kao glavni stan, ima puno prostora za druženje, kao i veliki balkon, prenosi nam AD.

Unatoč osmeroznamenkastoj cijeni, imanje od približno 975 metara kvadratnih, moglo bi se smatrati skromnom opcijom, s obzirom na to s kakvim kapitalom raspolaže svjetski poznati sportaš. AD nam prenosi kako će Messi navodno dobivati 50 i 60 milijuna dolara godišnje putem svog ugovora s Inter Miamijem, a procijenjena neto vrijednost mu je 600 milijuna dolara.

Jedan arhitekt iz Miamija otišao je toliko daleko da je napravio ruglo od konceptualne vile, nalik na kruzer, vrijedne 50 milijuna dolara, ali čak ni to nije bilo dostojno njegovog zapanjujućeg bankovnog računa. Iako uživa u nevjerojatnom utjecaju na nogomet u SAD-u, čini se da je Messi zadovoljan skromnijim opcijama od onih koje su predviđali.

TAGOVIinter miami konceptualna kuća leo messi mls nogomet nova kuća ogromna kuća vila