Sport

tko jači...

Aside Banners

Nevolje u raju: Cavani i Alves se naguravali zbog slobodnjaka, Neymar se duri jer nije izveo jedanaesterac

Piše , Objavljeno

PSG je jučer kod kuće u velikom francuskom derbiju pobijedio Lyon 2-0, ali bilo je to teže nego što su mnogi očekivali.

Ubojiti napadački trio Neymar – Cavani – Mbappe baš nije imao svoj dan, ali spasili su ih igrači Lyona. Da, dobro ste pročitali! Naime, oba gola pala su uz odbijanja od Lyonovih braniča.

PSG je imao i jedanaesterac koji nije zabio. A upravo se kod izvođenja penala odvila mala drama… Neymar je pod svaku cijenu htio izvesti penal, a Cavani, koji je i inače predodređen kao prvi izvođač penala, mu to nije dopustio. Na kraju je udarac Cavanija obranio golman, a ne sumnjamo kako se Neymar u pozadini smješkao…

Također su se Cavani i Alves “zakačili” oko jednog slobodnjaka. Alves se prvi dokopao lopte i nije ju htio dati Cavaniju već je pričekao Neymara pa je njemu dao šansu da izvede slobodni udarac. Sve to dok je sudac zbunjeno gledao.

Rano su nešto počeli u PSG-u sa dramama, to je dokaz kako nije dovoljno dovoditi samo najbolje igrače, važno je uklopiti i karaktere te podrediti ih momčadi. Što se u ovom trenutku ne događa u PSG-u, a svakako ne pomaže ni što veterani kao Alves ili Motta ne pomažu pri rješavanju sukoba.

Pogledajte video:

Više nogometnih tema potražite na Nogometni.hr.

TAGOVIlol neymar nogomet Pariz psg sport viralno

Komentiraj