Sport

meme kralj

Aside Banners

Nismo ni sumnjali, proslava gola senegalskog izbornika je novi meme!

Piše , Objavljeno

Kao igrač bio je kapetan one legendarne senegalske reprezentacije koja je na SP-u 2002 u Japanu i Južnoj Koreji umalo došla do polufinala i tog ljeta osvojila naša srca, a kao izbornik postao je meme. Dakle, možda čak i još veće dostignuće.

42-godišnji Aliou Cissé za kormilom Senegala je od 2015., a ako ga se s Mundijala ne sjećate iz igračkih dana, netom prije prvenstva mogli ste ga snimiti u prijateljskoj utakmici naših i Senegalaca. Na terenu je bio čvrst, oštar i rezolutan, a na klupi je vjerojatno zadržao sve igračke karakteristike i tome pridodao nešto više stila.

Za vrijeme prve utakmice reprezentacije na prvenstvu, u kojoj su pomalo neočekivano porazili favoriziranu Poljsku, Cissé nas je počastio s nekoliko sjajnih reakcija s klupe, ali ova bizarna proslava drugog pogotka pri kojoj čitavo vrijeme prodorno gleda u kameru bez da trepne ipak je highlight dana, a možda i čitavog prvenstva. To je jednostavno proslava čovjeka koji zna da će postati meme i na to je potpuno spreman. Go get ’em, tiger!

Autor: Bruno Pušić
Foto: Profimedia.hr

TAGOVIlol meme nogomet nogometni nogometni.hr senegal svjetsko prvenstvo viralno

Komentiraj