Sport

kuc kuc

Aside Banners

Nitko nije očekivao Black Panthera na All Star natjecanju u zakucavanju

Piše , Objavljeno

Godinama već viđamo različite fore i forice kako bi se All Star natjecanje u zakucavanju učinilo zanimljivim. Od preskakanja automobila, filmskih redatelja, prošlogodišnjih pobjednika u zakucavanju pa sve do gašenja svjećica na muffinu i maskota na hoverboardima. Ovo je dosad najbolja fora.

Victor Oladipo se preporodio otkad igra u Indiana Pacersima, a na natjecanje u zakucavanju je donio nikad svježiju ideju koja ide u korak s vremenom. Iz publike mu je Chadwick Boseman predao Black Panther masku koju je Oladipo navukao na facu i silovito zakucao. Pump to a windmill. Fino.

Vikend u kojem je Black Panther doživio premijeru, vikend u kojem je Black Panther pobijedio konkurenciju na kino-blagajnama (VIŠE OVDJE)… Nažalost, Oladipo nije osvojio ovo natjecanje, ali se može tješiti najkreativnijim gimmickom koji će teško netko nadmašiti.

Pogledajte sve ispod…

Na natjecanju je pobijedio Donovan Mitchell, rookie Utah Jazza koji već sada igra vrhunski i velike su mu šanse da bude rookie godine. Iduće godine bismo na natjecanju u zakucavanju možda mogli očekivati njega sa Spider-Manovom maskom jer mu je nadimak Spida! Ma samo nam daj superjunake da kucaju. I to ove stvarne, koji lete metar i po u zrak bez supermoći.

TAGOVIblack panther nba victor oladipo zakucavanje

Komentiraj