Nogomet

Aside Banners

Bivši predsjednik Barcelone uhićen, Dinamo još jednom pokazao da je godinama ispred Barce

Piše , Objavljeno

Ovaj tjedan smo saznali da je Dinamo godinama ispred Barcelone. Bivši predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu je uhićen u ponedjeljak nakon racije u prostorijama kluba.

Uhićeni su i Oscar Grau, Barcelonin CEO, Roman Gomez Ponti koji je zadužen za pravne usluge te savjetnik Jaume Masferrer. Policija nije otkrila za što su optuženi.

Vjeruje se da uhićenja imaju veze sa situacijom s početka 2020. godine kada je klub navodno zaposlio jednu tvrtku da na društvenim mrežama okalja ugled sadašnjih i bivših Barceloninih igrača. Naravno, iz FC Barcelone su to porekli, ali policija ne odustaje.

Bartomeu je dao otkaz na mjestu Barceloninog predsjednika još u listopadu nakon sukoba s Messijem. Zamjenski predsjednik je Carlos Tusquets, a novi predsjednik će se birati ove nedjelje.

E pa Zdravko Mamić je uhićen još 2015. godine zbog malverzacija vezanih uz transfere igrača. Vidjeli smo puno toga u toj trakavici, ali ovaj tjedan u Barceloni je potvrdio da je hrvatski nogomet godinama ispred katalonskog kluba. Ispada da je to dosad čitavo vrijeme znao Dani Olmo. Zašto mislite da je Olmo napustio Barcelonu i došao u Hrvatsku?

A očito nismo jedini koji bacaju fore.

TAGOVIbarcelona nogomet nogometni