Nogomet

stvarno je on

Aside Banners

Cijeli život ste u zabludi, Ronaldinho je Paragvajac: snimili ga kako potpisuje majice i cuga u zatvoru

Piše , Objavljeno

Ronaldinho je uhićen u Paragvaju jer – je koristio lažnu putovnicu da uđe u zemlju. Priča o njegovom životu je sve čudnija. Bio je tu bankrot, pa reklamiranje kladionica pa je živio s dvije žene, a sada se bavi i mutnim poslovima.

Ilegalno je ušao u Paragvaj, a na putovnici mu je sve točno napisano OSIM NACIONALNOSTI. Kaže da je Ronaldinho Paragvajac. Bila bi to potpuno drukčija priča u svijetu nogometa da je Roque Santa Cruz imao Ronaldinha iza leđa.

Ali brate Ronaldinho! Imaš jednu od najprepoznatljivijih faca i osmijeha na svijetu, kako si mislio da će ovo proći? Nije ti to Chelsea.

Činilo se da će se Ronaldinho iz ovog izvući bez većih problema, ali je ipak stavljen u zatvor, zajedno s bratom Robertom, ujedno i agentom.

Čini se da mu je predobro u zatvoru s obzirom da dijeli autograme i ispija nešto što je navodno alkohol, ali ne možemo to sa sigurnošću tvrditi.

I evo… Zatvor će organizirati turnir u futsalu kroz narednih nekoliko tjedana. Kao da je u pitanju film! Longest Yard ili Mean Machine o zatvorskim utakmicama, znamo da znaš o čemu pričamo.

Zamisli da si zatvorenik koji igra nogomet i s druge strane te čeka Ronaldinho. Magija je još uvijek tu, ali je pitanje je li i volja.

TAGOVIlegende nogomet nogometaši ronaldinho zatvor