Nogomet

plakanje

Aside Banners

Cristiano Ronaldo pozdravio nevidljive fanove, zbog korone odigrao 1000. utakmicu pred praznim tribinama

Piše , Objavljeno

Ah taj Cristiano Ronaldo, stari šaljivdžija. Izašao je iz momčadskog busa i podijelio je “petice” imaginarnim fanovima. Ovakvim vrhunskim dad joke smislom za humor jasno pokazuje da stari te da se napokon saživljava sa svojom ulogom oca.

.

Ovo je tisućita seniorska profesionalna utakmica za legendarnog Portugalca, a sigurni smo da će ih odigrati još mnogo.

Nažalost, zbog panike vezane uz coronavirus, Ronaldo je ovu posebnu utakmicu morao odigrati pred praznim tribinama.

Igrači Intera i Juventusa su igrali u ovoj pomalo sablasnoj atmosferi. Jedna od težih stvari u nogometu je igrati pred praznim tribinama kada praktički čuješ teško disanje protivničkih igrača koji stoje na deset metara od tebe. Nije da smo se igrali Serie A, ali smo gledali neke sažetke s takvih utakmica.

Juventus je uspio pobijediti golovima Aarona Ramseya (gle, sad uopće nema rasprave, netko će sigurno umrijeti i to nije šala) i Paula Dybale.

Osim što je bila tisućita Ronaldova utakmica u pitanju, Inter bi se u slučaju pobjede primaknuo vrhu za tri boda, a Juventus bi gledao u leđa Laziju, tako da je pobjeda bila itekako važna za Juve.

Igrači su poslije utakmice zapljeskali imaginarnim fanovima, divno da uspijevaju pronaći smisao za humor u ovakvim trenucima.

Zahvaljujući ovom rezultatu Juventus se nalazi na bod ispred Lazija i čak devet ispred Intera.

Vratimo se na Ronalda – u 1000 utakmica za klubove i reprezentaciju je skupio 725 golova, šest naslova prvaka u klupskom nogometu, pet Zlatnih lopta, pet klempavih kanti Lige prvaka i jedan naslov europskog prvaka s Portugalom.

TAGOVIcristiano ronaldo juventus lol