Nogomet

Golijada

Aside Banners

Golijada na otoku!? 16 golova u dvije tekme Premiershipa, velikani osramoćeni

Piše , Objavljeno

Ono kad primiš šest golova i nisi odigrao najgoru tekmu dana. Ne, nije ni županijska liga, niti Pro Evolution Soccer u pitanju, nego engleski Premiership.

Posljednje dvije tekme četvrtog kola Premiershipa u tekućoj sezoni su, blago rečeno, bile prave golijade. Gledajući kako Spursi kantaju crvene vragove 6-1, mislili smo da ne može gore. Manchester United je svakako tonuo, a ovo je nova razina. Rezultat nije u skladu s kvalitetom igrača, ali vjerno prikazuje njihovo mentalno stanje. Ovo bi mogao biti početak kraja Solskjæra. Patrice Evra u analizi nakon utakmice vjerno predstavlja svakog lojalnog navijača crvenih vragova otkako je otišao Sir Alex.

U svakom slučaju, moglo je gore taj dan, a to su nam pokazali Redsi. Liverpool je protiv Aston Ville, ekipe koja je skoro pala u Championship prošle sezone, izgubio 7-2. Klopp je možda najbolje komentirao situaciju: “Htjeli smo pisati povijest s ovim klubom i to smo napravili, ali ne na način na koji smo to zamislili.” Povijest je napisana. Što se dogodilo s bivšim Lovrenovim klubom? Mora da je do toga što je otišao. LOL, ne… Ali obrana je bila dosta “velika rupa”.

Svakako treba pohvaliti Tottenham i Aston Villu. Odlično su odigrali i kaznili gotovo svaku pogrešku protivnika. Manchester i Liverpool imaju sreće što nije bilo više golova.

Za sve kladioničare, po prvi put se s razlogom imate pravo žaliti na to kako su “veliki klubovi” odigrali te da vas nije s**bao “Mančster i Lvrpul” dobili biste tih deset tisuća kuna koje uvijek promašite za jedan par. Posljednja rata kredita još neće biti otplaćena.

4. listopad 2020. će se pamtiti kao crni dan za kladioničare, ali jedan uspješan i sretan za kladionice.

TAGOVIAston Villa liverpool manchester united Tottenham Hotspurs