Nogomet

Međunarodni incident

Aside Banners

INCIDENT: Kineski radnici došli na lokalni derbi 3. HNL, a pogledajte kakvu su poruku dobili od domaćih navijača

Piše , Objavljeno

Nevjerojatna priča dolazi iz 3. HNL gdje se ovog vikenda pred tisuću navijača igrao derbi između Neretvanca i Neretve, a sve se na kraju pretvorilo u pravi međunarodni incident.

Naime, za domaću momčad iz Opuzena došli su navijati i kineski radnici s gradilišta Pelješkoga mosta, čak su sa sobom ponijeli transparent na kojem je stajalo “Volimo Hrvatsku, gradimo mostove prijateljstva”, međutim odluka da odu na tu nogometnu utakmicu ubrzo im je prisjela.

Kineze je na suprotnoj tribini dočekao natpis “Hong Kong nije Kina”, razvili su ga navijači Neretve Blue White Killersi, a kada su gosti zbog sadržaja počeli negodovati, u priču se umiješala policija koja je mladićima oduzela transparent sa spornom rečenicom.

Sve je zabilježio fotograf portala Like Metković, a hoće li kineski radnici i dalje ići u Opuzen na nogometne utakmice – doznat ćemo uskoro.

>> Više nogometnih vijesti potražite u našoj rubrici SPORT, a hrpu zabavnog sadržaja, sexy komada i ostalih zanimljivosti pronađite na naslovnici Idesh! portala.