Nogomet

Može li kraće?

Aside Banners

Je li ovo najkraća nogometna utakmica u povijesti? Cijela regija se smije… VIDEO

Piše , Objavljeno

Rijetko kada se dogodi da “u regiji” (popularni pojam za geografski prostor koji podrazumijeva države bivše Juge) probijamo sportske rekorde u kojima mijenjamo shvaćanje onog što je ljudski moguće.

Na našu sreću (?) postoje i rekordi koji su suprotni od onih razbijam-ljudske-granice-i-realnost-jer-sve-ovo-nije-stvarno rekordi. To je možda naše područje stručnosti. Mjesto gdje možemo pokazati našu pravu balkansku profesionalnost.

Tako je u Srbiji potencijalno oboren jedan zanimljiv rekord. U 13. kolu Kolubarsko-mačvanske zone se odvila možda čak najkraća nogometna utakmica ikad. Ako ne znate što su zone, to su podjele srpskih niželigaških klubova – usporedivo s našim županijskim ligama.

U navedenom kolu su se odmjerili Vrelo Sport i Spartak, a taj okršaj se jedva dogodio.

Spartak je jedva skupio sedam igrača kako bi mogli odigrati utakmicu. Gosti su imali loptu te je kroz pet sekundi lopta došla do posljednjeg igrača u obrani koji je pao “kao pokošen”. Sudac je u tom trenutku zaustavio utakmicu te joj je i tu zapravo već bio kraj.

Kako su gosti pali sa sedam na šest igrača, automatski su izgubili utakmicu 3:0 od domaćina.

Nadamo se kako se nisu previše zagrijavali za ovako kratku tekmu ili je do ove ozljede došlo iz razloga jer nisu bili zagrijani?

Nama se ovo čini kao prevelika “slučajnost” i dobar način za izbjeći poboljšavanja gol razlike jer jedanaest protiv sedam bi se pretvorilo u golijadu.

Kontroverznu utakmicu možete pogledati u cijelosti. Neće ti uzeti puno vremena.

TAGOVI5 Sekundi nogomet srbija