Nogomet

Keane se stiso'

Banner 300

Klopp se suprostavio Keaneu – ovo radi pravi vođa

Piše , Objavljeno

U posljednjem okršaju Liverpoola i Arsenala, ekipa “normalnog” Kloppa je definitivno dominirala terenom. To su dokazali laganom pobjedom 3:1, ali nisu svi bili zadovoljni nastupom Engleskih prvaka. Točnije Roy Keane, najuspješniji irski nogometaš svih vremena nije bio zadovoljan njihovim nastupom.

Roy je poznat po svojoj agresivnošti, borbenosti, nedostatak dlake na jeziku. On je definitivno bio igrač kojem se niste htjeli zamjeriti.

Takav pokušava biti i kao analitičar nogometnih utakmica u današnjici, što definitivno privlači velik broj pregleda na YouTubeu, ali je naletio na “jačeg od sebe”. Komentirajući kako su Liverpoolovi igrači imali šlampavu izvedbu, nije znao da je to sve čuo Klopp.

U trenutku kada se Klopp uključio u razgovor odmah se sukobio s Keanom pitajući ga je li on to dobro čuo. Klopp se apsolutno nije slagao s Keanom te je rekao da u nijednom segmentu nisu bili “sloppy” odnosno po naški bi to mogli narativa radi nazvati “traljavi”, nego su bili dominatni i izvanredni.

Keane, u totalno nepoznatoj maniri, se u tom trenutku opravdava Kloppu objašnjavajući kako je rekao da je bilo “sloppy” trenutaka, a ne da je čitav nastup ocijenio takvim. No, to nije istina, Keane se referirao na čitavu tekmu, ali u izravnom verbalnom okršaju je nekadašnji “irski pitbull” odlučio podvući rep.

I dalje vrijedi ona: “Pas koji laje ne grize.”

Svakako prosudite sami, a da ne guglate, evo vam i video.

TAGOVIarsenal Keane klopp liverpool nogomet