Nogomet

KATASTROFA

Aside Banners

Ma je li moguće!? Šokirat će vas kada vidite koliko je legendarnom Ronaldinhu ostalo na računu od bogate karijere i silne love koju je zarađivao

Zvuči nevjerojatno, ali legendarni Ronaldinho, brazilski čarobnjak i osvajač Zlatne lopte 2005. godine, spiskao je svu lovu i ostao švorc!

Piše , Objavljeno

Jedan od najboljih i najomiljenijih nogometaša u povijesti nalazi se u ogromnim financijskim problemima, zbog čega mu je država oduzela putovnicu i blokirala nekretnine  u njegovom vlasništvu zbog duga od otprilike 2,3 milijuna eura, javlja brazilski list Folha de S. Paulo.

Njegova financijska kriza traje već duže, a prije nekoliko mjeseci brazilsk mediji su pisali kako Ronaldinho ima samo šest eura na računu.

Sve je počelo kada je Ronaldinho sa svojim bratom Robertom de Assisom izgradio most u Porto Alegreu koji je povezivao njegovo imanje s jezerom i pritom uništio prirodni okoliš. Brazilac je na trenutak pomislio da je u Hrvatskoj, pa je odlučio graditi i bez dozvole.

Sud mu je naredio da ukloni most, što nije učinio i zbog toga su mu izdane kazne, ali ni njih nije plaćao, pa mu je sada sud blokirao nekretnine i oduzeo obje putovnice, brazilsku i španjolsku te mu zbranio napuštanje domovine.

Čarobnjak Ronaldinho zvjezdane trenutke svoje nogometne karijere proveo je u španjolskoj Barceloni. U karijeri je igrao još za PSG i Milan te brazilske klubove Grêmio, Flamengo, Atlético Mineiro, Querétaro i Fluminense. Za reprezentaciju Brazila nastupio je 97 puta i zabio 33 gola.

>> Još nogometnih vijesti pratite u našoj rubrici SPORT

TAGOVInogomet ronaldinho