Nogomet

Aside Banners

Mourinho ‘otkrio’ pokušaj prevare makedonskog kluba, zasmetala mu veličina golova

Piše , Objavljeno

Ponovno jedna zanimljiva nogometna bizarnost i nije ta da je Mourinho izbacio najjaču 11-torku na teren u gostima protiv Škendije.

U doigravanju za Europsku ligu tijekom zagrijavanja za nadolazeću tekmu, gostujući golmani su primijetili da postoji mogućnost da su golovi niži od propisanih mjera. Mourinho, “tata” kakav je, je mora to vidjeti vlastitim očima i tada je stvorena ova ne baš Mourinhovska objava za društvene mreže. Totalno mu kvari feed.

U šali je napisao: “Pomislio sam da sam narastao, ali sam onda shvatio da je gol manji pet centimentara.” Ovdje je prejednostavno nabaciti nekakve loše fore, stoga propuštamo tu priliku.

Odmah su to prijavili UEFA-inom delegatu koji je samo potvrdio sumnju – golovi su bili pet centimetara niži. Ako mislite kao i mi: “Škendija je 100% pokušala smuljati nekakvu sitnicu kako bi bili u prednosti…” Moramo sada podijeliti s vama kako je dosta mala vjerojatnost za takvo što s obzirom na to da Škendija nije igrala na domaćem terenu nego u Skopju zbog toga što njihov čitav teren nije prema UEFA-inim standardima.

Osim ako sve to nisu unaprijed isplanirali… Alexa, pokreni dramatičnu glazbu.

Čini se da je Mourinho zaboravio svoja vremena u Chelseaju kada se pošteno zalijevao teren kako bi se Barceloni otežala igra. Kako se lako zaboravlja, pa to je nešto prekrasno.

TAGOVIjose mourinho tottenham