Nogomet

Je li ovo nova Jokić priča?

Aside Banners

Nisu svi u Bayernu hodajuća božanstva, ovaj igrač sjedi na klupi zbog viška kilograma

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: FC Bayern Münich/YouTube

Niklas Süle je njemački reprezentativac i potencijalno jedna od rijetkih Bayernovih opcija za zadnju liniju kada Alaba ode. Nažalost ne ostvaruje taj svoj potencijal koji ima djelomično i zbog svojih fizičkih predispozicija. Niklas je visok 195 centimetara i navodno ima 97 kilograma, ali u pitanju nije 97 kilograma čistih mišića, ako je suditi po njegovoj minutaži u posljednje vrijeme.

Kod njemačkog izbornika Joachim “kopača nosa” Löwa je odigrao utakmice protiv Ukrajine i Španjolske od početka do kraja, ali u Bayernu je situacija malo drugačija.

U njegovom matičnom klubu nisu zadovoljni njegovom formom te iz tog razloga Süle grije glupu. Ova situacija Süleove fizičke forme nije ništa novo i poznata je od 2017. kada je u jednom intervjuu u nakon prva četiri mjeseca što je igrao za Bayern izjavio kako je smanjio fast-food hranu te ju konzumira samo dva puta tjedno, ali gazirane sokove jednostavno voli. Kada njih smanji i krene piti samo vodu odmah izgubi dva do tri kilograma. Hansi Flick očito nema strpljenja za višegodišnji problem 25-godišnjaka. Kada pogledate fizičku formu ostatka ekipe vidi se da zahtijeva samo vrhunske rezultate. Na to još dodajte da je imao i problem s kašnjenjem na trening i pitate se koliko dugo će još ostati u Bayernu.

Moguće je da će dva obrambena igrača napustiti Bayern u sljedećem prijelaznom roku.

Niklas, ako ovo čitaš – javi se Jokiću!

TAGOVIBayern Munich Hansi Flick Niklas Süle