Nogomet

Ima tko hoće

Aside Banners

Odlazi li Kylian Mbappé? Košarkaš se našalio da ide umjesto njega

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram screenshot

Kylian Mbappé mogao bi ostvariti rekordni prelazak u Al-Hilal, klub iz Saudijske Arabije, nakon što je Paris Saint-Germain prihvatio ponudu od 300 milijuna eura za mladu superzvijezdu, prenosi nam Dmarge. 24-godišnjak je obavijestio PSG da neće produljiti svoj ugovor, koji istječe 2024., što je prisililo klub da ga stavi na prodaju i izostavi iz svoje momčadi za predsezonu.

Naravno, PSG nije želio izgubiti najboljeg mladog igrača svijeta bez ikakve naknade i stavio je Mbappéa u izlog s namjerom da ga prodaju već ovog mjeseca uz nadu povratka uloženih 180 milijuna eura koje su 2018. platili Monacu.

Pridruživanjem Mbappea Al Hilalu, Parižani bi dobili novac koji traže, dok bi Mbappé ovim potpisivanjem jednogodišnjeg ugovora zarađivao oko 58 milijuna eura mjesečno.

Al Hilal jedan je od četiri kluba na Arapskom poluotoku koje financira i kontrolira država, a rekordni ugovor francuskom napadaču Kylianu Mbappéu, dokaz je financijskog dosega saudijske Pro lige. Kao referencu uzmite jednogodišnji ugovor vrijedan 200 milijuna eura koji je u siječnju, sa saudijskim klubom Al-Nassr, potpisao Cristiano Ronaldo što je gotovo dvostruko više od onoga što Mbappé trenutno zarađuje u PSG-u.

Nakon što je vijest čuo Giannis Antetokounmpo, objavio je da on i Mbappé izgledaju gotovo isto i da ga potpišu po toj cijeni.

TAGOVIgiannis antetokounmpo košarka kylian mbappe nogomet nogometni transferi psg rekordni ugovor transfer