Nogomet

Cringe

Aside Banners

Pogledajte neugodan trenutak između novinara i Raheema Sterlinga! I obožavateljima je bilo neugodno

Piše , Objavljeno

Izvor: YouTubescreenshot/@RealNews

Intervjui nakon utakmice uvijek mogu stvoriti neke zanimljive trenutke, ali ovo je čavrljanje ostavilo navijače Chelseaja prilično nelagodnim. Naime, snimka neugodno susreta između Raheema Sterlinga i novinara Patricka Davidsona postala je viralna, a sami saznajte zašto u nastavku.

Nakon remija protiv Manchester Cityja (4-4), 28ogodišnjak je intervjuiran zajedno s Coleom Palmerom. Dok je rasprava trajala, Sterling je počeo škiljiti i izgledalo je da mu je nešto upalo u oku, a novinar je to primijetio, skrenuo s pitanja, a sve kako bi se pobrinuo za Sterlinga.

Sterling je nastavio riješiti svoj problem s vidom brišući oko dresom, a kad to nije upalilo, novinar mu je odlučio pomoći i ukloniti mu komadić trave iz oka.

„Imaš malo…imaš trave u oku“, rekao je novinar dok je krenuo rukom prema oku igrača, koji je brzo odmaknuo njegovu ruku. Iako bih se ova situacija mogla protumačiti kao lijepa gesta iz ljubaznosti, Sterlingu je očito novinar prišao preblizu u osobni prostor i učinio situaciju neugodnom. Mislim, tko bi dopustio nepoznatoj osobi da mu prstima kopa po oku i kapcima?

Sterling je brzo pokušao nastaviti i usmjerio raspravu na to da je Palmer proglašen igračem utakmice, pošto je Davidson priznao kako je zaboravio što je uopće upitao igrače.

 

TAGOVIchelsea Cole Palmer cringe cringe trenutak neugodan trenutak Raheem Sterling video viralno