Nogomet

MEGATRANSFER

Aside Banners

POVRATAK KUĆI: Skauti španjolskog giganta gledali Olma – planiraju ga dovesti već u siječnju

Piše , Objavljeno

Dani Olmo vraća se u Španjolsku? Ako je suditi prema najnovijim vijestima u španjolskim medijima – onda definitivno DA!

Olmo je proteklih dana odigrao dvije sjajne utakmice za španjolsku U-21 reprezentaciju. Zabio je čak tri gola i osigurao dvije pobjede za svoju zemlju, a naravno da je to odmah odjeknulo u španjolskim nogometnim krugovima i Dinamov dragulj se našao na naslovnicama svih medija.

Španjolski Mundo Deportivo navodi da bi se reprezentativac mlade selekcije Furije mogao već u siječnju vratiti u Barcelonu čiji je član bio od 2007. do 2014. godine kad je igrao za čuvenu omladinsku školu La Masiju.

Katalonski klub očito ima namjeru vratiti Olma na Camp Nou jer ga je skaut Barce pratio na nedavnom nastupu za mladu španjolsku reprezentaciju.

Madridski list navodi da će prvak Španjolske nastaviti pratiti Olma u narednim mjesecima, a onda u siječnju pokušati obaviti posao. Prvi cilj je razuvjeriti Dinamo da odustane od nerealnih zahtjeva i 40 milijuna eura koliko za Olma traže. Ako Modri na to ne pristanu, Barca će čekati posljednju godinu Olmovog, koji ističe na ljeto 2021. godine.

Tijekom ljetnog prijelaznog roka bilo je mnogo špekulacija da će Olmo napustiti Zagreb, ali na kraju do transfera nije došlo. Na kraju se ispostavilo da je Dinamo dobio samo jednu službenu ponudu za Olma iz Borussije Monchengladbach, ali Dinamo je odbio 16 milijuna eura koliko su Njemci ponudili.

>> Više nogometnih vijesti potražite u našoj rubrici SPORT, a hrpu zabavnog sadržaja, sexy KOMADA i ostalih zanimljivosti pronađite na naslovnici Idesh! portala.