Nogomet

gotovo je

Aside Banners

Ronaldo je u svom stilu rekao kako je rivalstvo između njega i Messija gotovo

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram screenshot/@cristiano/@leomessi

Cristiano Ronaldo govorio je o svom legendarnom rivalstvu s Lionelom Messijem, a portugalska superzvijezda postala je nostalgična dok je prisjećala trenutaka u njihovim karijerama.

Govoreći za NBC Sports, dok je bio na dužnosti s portugalskom reprezentacijom, Ronaldo je upitan o usporedbi Messijevih nastupa za Inter Miami u MLS-u i svojih odličnih utakmica za Al-Nassr, jer obojica   nastavlja biti na naslovnicama izvan Europe i sumraku svojih blistavih karijera.

 Ronaldo (38) iskazao je ogromno poštovanje prema Messiju (36), unatoč tome što je toliko ljudi diljem svijeta odlučilo da morate izabrati jednog ili drugog. Odgovor Cristiana Ronalda također je došao s lijepom dozom egoizma jer je o sebi govorio u trećem licu. Neke se stvari ipak ne mijenjaju.

„Suparništvo je gotovo. Bilo je to dobro, zdravo rivalstvo koje se gledateljima jako svidjelo. Tko voli Cristiana Ronalda, ne mora mrziti Messija i obrnuto jer su obojica jako dobri. Promijenili su povijest nogometa i nastavljaju to činiti.“ rekao je Ronaldo za NBC Sports.

„Cijenjeni smo u cijelom svijetu, to je najvažnije. On gradi svoj put, ja svoj, iako igramo izvan Europe. Bio je dobar, prema onome što sam vidio, a i ja sam. Radi se o nastavku. Nasljeđe se nastavlja. Rivalstvo, ja ga više ne vidim. Već sam rekao, dijelili smo pozornicu 15 godina i na kraju smo postali, ne bih rekao prijatelji, jer nikad nisam večerao s njim, ali mi smo profesionalni kolege i poštujemo jedan drugoga.“

Iako Ronaldo i Messi nisu više strogi rivali, rasprava o tome tko je pravi GOAT će se nastaviti.

Zašto? To je zato što je duo tako dugo tijekom svoje karijere bio različit, a dominantan.  Messi je izniman talent koji je utjelovio Barcelonu. Ronaldo je mehaničko čudo koje je utjelovilo Real Madrid. Igraju na potpuno različite načine, no obojica su dominirali kroz sebi svojstvenu igru.

 

 

TAGOVIcristiano ronaldo leo messi nogomet rivalstvo messi i ronaldo rivalstvo nogometa