Nogomet

nerealno?

Aside Banners

Tko je ovdje lud: Engleski velikan priprema ponudu od 120 milijuna za Ronalda?

Piše , Objavljeno

Mrzimo kad se započinju tekstovi sa “priča se”, ali evo… Jbg… Priča se.

Priča se kako u Chelseaju razmišljaju da otkupe Cristiana Ronalda od Juventusa za nemalih 120 milijuna dolara.

Mislili smo da će ova svjetska zdravstvena kriza uzrokovati i onu ekonomsku – pogotovo u nogometu gdje su cifre bačene na transfere sve luđe i luđe svakog prijelaznog roka, ali ako u ovom ima imalo istine, svi su ludi i ništa nema smisla.

Ključna osoba u ovom potencijalnom transferu je Jorge Mendes koji je navodno uvjerio Chelsea kako im upravo treba Cristiano Ronaldo koji će uz novopridošle Ziyecha i Wernera napraviti potrebnu prevagu za preskakanje Liverpoola po pitanju igračkih kapaciteta.

Iako je Kiki Ronaldo i dalje u vrhunskoj formi te je jedan od najboljih igrača ikad, ostaje činjenica da mu je već 35 godina (iako se priča da ima tijelo dvadesetogodišnjaka #iluminati #kamenmudraca). Osim toga, cifra od 120 milijuna eura je triput veća od njegove sadašnje tržišne vrijednosti.

 

U svemu ovome igra ulogu i što misli Cristiano Ronaldo. Dobro mu je išlo u Juventusu, pogotovo u ovoj kalendarskoj godini u kojoj ga je samo svjetska pandemija mogla zaustaviti, ali želi li povratak u Premiership u poodmakloj dobi? Vidjet ćemo uskoro – ili će se glasine materijalizirati ili potpuno rasplinuti. Samo da nije za 120 milijuna eura, puno je to.

TAGOVIchelsea cristiano ronaldo nogomet transferi