Nogomet

Kud baš on...

Aside Banners

Van Dijk s*bao koljeno – priča se da ga nema 8 mjeseci

Piše , Objavljeno

Liverpool, aktualni prvak Premiershipa je već klimavo završio prošlu sezonu, ali im je oprošteno jer su dosta kola prije kraja postali prvaci. No, u lošem tonu su nastavili i tekuću sezonu – opadajući, ali se čini kako su dosegnuli novi nivo ozljedom ponajboljeg igrača.

U posljednjom tekmi protiv Evertona je Van Dijk već u 11. minuti bio zamijenjen. To je Kloppu i ekipi bio dovoljan razlog za veliku brigu jer kako je i sam trener rekao, Virgil je igrač koji je igrao bolestan i ozlijeđen, tako da čim je bila potrebna zamjena, znali su da je ozbiljno.

Ispostavilo se da je itekako ozbiljno te da je sezona za Nizozemca potencijalno gotova. Radi se o ozljedi križnih ligamenata te bi mu oporavak mogao trajati do osam mjeseci.

Ovo su jako loše vijesti za Liverpool, pogotovo ako se uzme u obzir da uz ozljedu i prodaju Lovrena Redsi imaju samo dva prava obrambena igrača – Matip i Gomez. Fabinho je moguća opcija koja se može povući još malo nazad.

Sad se vidi do kojeg je problema došlo jer Klopp ovog ljeta nije kupovao ništa za “iza”:

Ovo mijenja čitavu situaciju u Premiershipu. Što i kako će završiti nemamo pojma. Jedino čemu se nadamo jest da se Virgilova ozljeda ne odrazi i na PES. Ne treba nam virtualna ozljeda. Hvala.

E da, protiv Evertona su odigrali neriješeno, 2:2. Toliko smo se zabrinuli za gospodina iz pozadine da smo zaboravili na rezultat.

TAGOVIeverton liverpool ozljeda Van Dijk