Nogomet

LIGA PRVAKA stiže u Zagreb

Aside Banners

ZASTRAŠUJUĆE: Ovo je najteža skupina koju Dinamo može dobiti u Ligi prvaka. Pogledajte i najlakšu, djeluje prolazno…

Piše , Objavljeno

Dinamo je sinoć odigrao 1:1 sa Rosenborgom i sa ukupnih 3:1 osigurao Ligu prvaka! Još jedan veliki uspjeh za Dinamo i Hrvatski nogomet, a svakako treba spomenuti i rekordnu zaradu koju će klub iz Maksimira inkasirati od UEFA-e. Dinamo je već sada osigurao minimalno 25 milijuna eura!

Dinamo će u ždrijebu skupina Lige prvaka koji će se održati u četvrtak u Monte Carlu biti svrstan u treću jakosnu skupinu, zahvaljujući ispadanju Kopenhagena, PSV-a i Basela u pretkolima. Upravo zahvaljujući tome Dinamo bi iz 4. šešira mogao dobiti nešto lakšeg protivnika i potući se za 3. mjesto u skupini, a to onda znači još jedno proljeće u Europi i nastavak natjecanja u Europskoj ligi.

Poigrali smo se sa potencijalnim suparnicima Dinama i složili jednu ‘skupinu smrti’ u kojoj bi Dinamo teško došao i do boda, ali isto tako smo složili jednu skupinu u kojoj bi Dinamo mogao do 3. mjesta, čak bi mogao napasti i 2. poziciju ukoliko se neke stvari poklope.

Skupina smrti:

Manchester City

Real Madrid

DINAMO

Leipzig

 

Najlakša skupina:

Zenit

Shakhtar

DINAMO

Slavia

U nastavku pregled svih klubova raspoređenih po jakosnim skupinama. Slobodno se poigrajte i složite svoje skupine… Koji god klub odabrali iz 1. jakosne skupine ne možete pogriješiti – Liverpool, Juventus, Barcelona, Bayern. Jedino nam se Zenit tu čini nešto slabiji protivnik. Četvrta jakosna skupina nudi i jednu veliku poslasticu, a to je susret Dinama i Crvene Zvezde. Nema sumnje da bi stadion bio rasprodan, a tenzije i sve što ide uz to ogromne.

dinamo_zdrijeb

>> Još nogometnih vijesti pratite u našoj rubrici SPORT

Foto: Profimedia