Nogomet

nije mu napeto

Aside Banners

Zvijezda Chelseaja i najsimpatičniji igrač na svijetu se boji korone, ne želi trenirati

Piše , Objavljeno

Premierligaški klubovi su započeli s treninzima na stadionima, ali N’Golo Kante – srce Chelseajevog veznog reda je još uvijek kod kuće. Boji se koronavirusa.

Mi smo mu dodijelili titulu najsimpatičnijeg igrača na svijetu. Jer šuti i radi. Čak su ga suigrači iz francuske reprezentacije morali nagovarati da dotakne pehar prvaka. Toliko je sramežljiv. Drago nam je ipak da je odlučio izabrati ono što je najbolje za njega. Bolje nego da se zbog pristojnosti vratio na Stamford Bridge, a iznutra umire od straha. Ne bi tada ni mogao dati najbolje od sebe.

Kante se pojavio na treningu i obavio je test, test je bio negativan. Izrazio je nelagodu oko povratka treninzima sa suigračima pa mu je klub izašao u susret i dopustio mu da nastavi s treninzima kod kuće. Nije poznato kada će se vratiti u stroj s ostalim Plavcima.

Mentalno zdravlje je također važno, a i nisu svi premierligaški nogometaši za povratak u pogon, Kante je samo posljednji u nizu. Danny Rose, Tottenhamov igrač na posudbi u Newcastleu je rekao sljedeće:

“J*be mi se za nacionalni moral, ljudski životi su u opasnosti. O povratku nogometa se ni ne treba pričati dok brojke (zaraženih) značajno ne padnu. Sranje je. Vidjet ćemo. ”

Više o reakciji Dannyja Rosea pročitaj OVDJE.

TAGOVIchelsea koronavirus nogomet vijesti