Nogometne vijesti

GASI INTERNET!

Banner300

BOMBA IZ SLAVONIJE: Nenad Bjelica se vraća u HNL i preuzima Osijek!?

Piše , Objavljeno

Prava transfer bomba zakotrljala se danas predvečer domaćim medijskim prostorom. Nije u pitanju prodaja igrača, već povratak trenera Nenada Bjelice u HNL. Priča se da bi se mogao vratiti u klub svoje mladosti i sjesti na klupu Osijeka!

Osijek bi prema tim informacijama debelo zagrabio u blagajnu i platio Bjelici milijun eura po sezoni! Nema sumnje da bi ovo bio golem korak naprijed za Osijek i još jedna iskra koja bi dodatno zapalila nogometnu euforiju u gradu na Dravi. Odmah se oglasio i Bjelica:

‘Osijek je moj grad i moj klub, klub mojeg djetinjstva. Tako da… Zašto ne?!’ – komentirao je Nenad Bjelica ove glasine za 24sata pa spustio loptu na zemlju – ‘Nitko me iz Osijeka još nije zvao. Dakle, jedino što sada mogu reći jest da su to navijačke priče jer iz kluba me nitko nije zvao’.

Priča je pokrenuta i nema sumnje da bi ovo bio posebno emotivan projekt za Bjelicu. Lova i nije tako loša, a činjenica je i da je još uvijek bez kluba, budući da je transfer u turski Fenerbahče propao. Povratak u Slavoniju? Nemojte se iznenaditi…

Još nogometnih vijesti pročitajte u našoj rubrici SPORT