Sport

Aside Banners

Nogometni sudac suspendiran zbog najglupljeg razloga kojeg smo ikada čuli

Piše , Objavljeno

Sudac David McNamara suspendiran je tri tjedna nakon optužbe za “nepostupanje u najboljem interesu igre” prije utakmice ženske super lige.

Razlog tome je najbolji ikad.

McNamara je kažnjen zbog korištenja metode znane kao “kamen, papir, škare” kako bi odredio koja će momčad odabrati svoju stranu, umjesto da je to učinio na tradicionalni način bacanja novčića. Nesretni sudac koristio je ovu šokantnu metodu nakon što je shvatio da je ostavio novčić u garderobi. Umjesto da mu čestitaju na snalažljivosti i dobroj reakciji, on je suspendiran.

Glasnogovornik nogometnog saveza Engleske objasnio je kako se bacanje novčića zahtijeva prema pravilima igre. McNamara je prekršio Zakon 8 FA pravilnika koji kaže da prije početka utakmice ili produžetaka: “novčić se baci i momčad koja pobijedi u bacanju odlučuje koji gol napada u prvoj polovici utakmice“.

Joanna Stimpson, menadžerica ekipe, također nije pokazala milost prema sucu, napavši ga u intervjuu za The Time: “Trebao je biti pripremljeniji, trebao je imati novčić. Bilo je razočaravajuće, neprikladno, vrlo neprofesionalno. ” Također je opisala McNamarov gaf kao “trenutak ludila“.

Umm… Jel’ oni zbilja govore o bacanju novčića ili se ovdje radi o nekoj metafori koju ne razumijemo? Što se događa? Tko je zapravo lud?

TAGOVIkazna nogometašice sudac ženski nogomet

Komentiraj