Fit & Zdravlje

skupa, ali dobre

Aside Banners

Nove Adidas tenisice za trčanje prodaju se po nevjerojatnoj cijeni. Pogledajte Adidas Adizero Adios Pro Evo 1

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagramscreenshot/@adidasalerts

Uoči ovogodišnje sezone maratona, Adidas se priprema za izdavanje nove tenisice za trčanje koja uz visoku tehnologiju dolazi s visokom cijenom.

Adidas Adizero Adios Pro Evo 1 tenisice za trčanje prodaju se po cijeni od nevjerojatnih 500 dolara, ali brend je predstavio sve elemente modela koji mogu pomoći trkačima, koji opravdaju cijenu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by adidas alerts (@adidasalerts)

Prema Adidasu, Adizero Adios Pro Evo 1 teška je samo 138 grama, što znači da je najlakša super tenisica za trčanje koju su ikada napravili. Novi model opremljen je novim laganim mrežastim gornjim dijelom koji je dizajnom sličan rekordnoj tenisici Adizero Adios Pro 3. Istaknuti element ove tenisice je međupotplat od pjene Lightstrike Pro koji ne samo da je lakši od prethodnika, već je dizajniran za još bolji povrat energije, prenosi nam Complex.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by adidas Running (@adidasrunning)

„Postavili smo si cilj stvoriti trkaće tenisice koje su prepune tehnologije koju su ambiciozni trkači zavoljeli u franšizi Adizero, ali s težinom kakvu u Adidasu nikada prije nismo vidjeli,“ rekao je za Complex Patrick Nava, potpredsjednik Adidasa.

Oni koji su zainteresirani za kupnju ovog para imat će priliku to učiniti na nekima od limitiranih prodaja ovog mjeseca, ali šire će izdanje uslijediti u studenom.

 

TAGOVIadidas Adidas Adizero Adios Pro Evo 1 Adizero Adios Pro Evo 1 fitness maraton sneakerhead tenisice za trčanje trčanje