Sport

idesh u šoping?

Aside Banners

Ove kopačke su zabile najviše golova na Svjetskom prvenstvu – i Hrvati su pomogli

Piše , Objavljeno

Francuska je osvojila naslov prvaka svijeta, Hrvatska je osvojila sva srca, ali nitko ove godine nije dominirao toliko kao Nike.

Kako to mislimo? Vrlo jednostavno.

Nogometaši opremljeni Nike kopačkama su zabili 101 pogodak od ukupnih 156 golova postignutih na prvenstvu – a jedan od njih je bio i Mbappeov šut za 4-1 u finalu protiv Lijepe nam naše.

Od konkretnih modela – Nikeove lagane Mercurial Vapor kopačke su najviše zabile golova na prvenstvu, a u tim kopačkama su se našli i Eden Hazard i Ivan Perišić i Phillipe Coutinho. U tom modelu su igrači zabili 42 pogotka, a najbliži model nakon ovog je također Nikeov – Mercurial Superfly je presudno dirao loptu 19 puta – među manekenima su Cristiano Ronaldo i Mbappe!

Harry Kane je bio zlatna kopačka turnira, a kopačka koja mu je pomogla doći do tog trofeja je Nikeov Hypervenom III – ujedno i treća “najraspucanija” kopačka prvenstva.

hypervenom

Nismo neki nogometaši, ne vjerujemo previše u ovakve podatke, pa čak i predviđanja – ali čini nam se da ćemo pri kupnji novih tenisica svkako pregledati Mercurial Vapor. Ne može nam naštetiti ako ih imamo, je li tako?

TAGOVIkopačke nogomet nogometni

Komentiraj