Sport

čuje sve

Aside Banners

Pojačanje AC Milana ima čudnovatu fizičku karakteristiku – zabija li zbog toga svaki slobodnjak?

Piše , Objavljeno

Hakan Calhanoglu je lik kojeg ne propuštamo dovesti u Football Manageru, ponajviše zbog njegovih vještina kada su u pitanju slobodnjaci i korneri. Još od Juninha (Pernambucana, ne Pauliste) nije postojao igrač koji je toliko ubojit iz slobodnih udaraca, a u FIFA-i 17 je jedino Andrea Pirlo ima bolji atribut za slobodne.

Milan je nastavio fantastični ovoljetni mercato s još jednim pojačanjem, ovaj put su ga platili samo 20 milijuna eura iako su igrača htjeli i Manchester United, Tottenham i Liverpool. Za 20 milijuna eura danas na nogometnom tržištu ne možeš kupiti ni lijevog beka iz NK Moslavca.

Ono što navijači Milana ističu je čudnovata stvar vezana uz Calhanogluov izgled. Kažu da su mu uši naopako. Koliko ima istine u tome – uvjerite se sami…

Neki mediji čak odlaze toliko daleko da kažu kako on čuje vjetar drukčije od običnih ljudi te da je zbog toga toliko uspješan. Mi se nećemo tako igrati. (Ili već jesmo?)

Mi mu samo želimo sve najbolje pa neka Rossonerima vrati stari sjaj. Ako bude kao u svom highlight video – nema sumnje da će pomoći.

TAGOVIhakan calhanoglu nogomet viralno

Komentiraj