Sport

Banner 300

Popularni DJ šalom izazvao skandal prilikom dodjele Zlatne lopte Adi Hegerberg

Piše , Objavljeno

Ada Hegerberg… Zapamtite to ime.

Da, Luka Modrić je napokon dobio priznanje koje zaslužuje, Zlatna lopta je sletila u njegove ruke i na taj način je prekinuo višegodišnju dominaciju Lea Messija i Cristiana Ronalda.

Još netko zaslužuje više pažnje, ali ponekada ona dođe u obliku nelagodnih komentara. Ove godine je prvi put i žena osvojila Zlatnu loptu, a povijesnu nagradu je odnijela norveška igračica Ada Hegerberg. Ona je pomogla Lyonu da osvoji naslov francuskih prvakinja i Lige prvaka, u finalu je zabila i gol, ali i dalje mora preživljavati derogatorne komentare muškaraca.

Poznati DJ Martin Solveig je još jednom pokazao diljem svijeta poznat “francuski smisao za humor” kada je prilikom uručivanja nagrade upitao Adu Hegerberg zna li twerkati. Evo, nije nam jasno zašto i Luka Modrić nije dobio isto pitanje. Kad počnemo u Youtube opisivati “ada heg…” prvi predloženi search pojam je “ada hegerberg twerk”.

Pogledajte dodjelu nagrade Luki Modriću i onda neugodan trenutak dodjele.

Hegerberg je samo rekla “ne”, ali joj je bilo vidno neugodno (ili samo naporno – zna Solveig izazvat taj osjećaj, i svojim komentarima i svojom glazbom).

Ispričao se kasnije, ali šteta je već načinjena. Nismo sretni i pozivamo na bojkot njegove glazbe, svima će nam biti bolje.

Evo netko je prikladno editirao i njegovu stranicu na Wikipediji.

Screenshot_5

Pogledajte vrhunski zgoditak Hegerberg – bit će vam jasnije tko je i što zna.

TAGOVIada hegerberg luka modrić nogomet nogometni zlatna lopta

Komentiraj