Sport

dres gori!

Aside Banners

Poseban Paris Saint-Germain dres na prodaju, dio prihoda za obnovu Notre Damea

Piše , Objavljeno

PSG je oduvijek bio moderan klub, osnovan u francuskoj prijestolnici. Njihove dresove nose gotovo svi. Znate kako stvari stoje kada je čak i Kendall Jenner nosila dres. Ovih dana se diljem svijeta pričalo o nečem drugom iz Pariza – legendarna katedrala Notre Dame je uništena u požaru.

Jedan lokalni pariški nogometni shop se uključio u skupljanje novca potrebnog za rekonstrukciju nedavno izgorjele katedrale Notre Dame.

Foot-Store se uključio u akciju na inovativan način – nude poseban dres Paris Saint Germaina s motivom Notre Dame katedrale na prednjoj strani dresa, između zlatnog Nike loga te loga nogometnog kluba. 10 eura od svakog prodanog dresa će biti donirano za ponovnu izgradnju slavne katedrale. Dresovi se mogu kupiti u trgovini, ali i online dok traju zalihe.

Iskrena pomoć ili jeftin marketinški potez? Sve ovisi o vašim vrijednostima i vašoj percepciji.

Francuski tajkun Bernard Arnault je već donirao 200 milijuna eura za rekonstrukciju, a Francois Henri Pinault – također jedan od bogatih likova s francuske scene, je donirao 100 milijuna eura. Ima se, može se. Nego – otkud pare?

TAGOVIdres nogomet nogometni notre dame psg

Komentiraj