Sport

poezija

Aside Banners

Potez vikenda – ništa Bale, ovaj rumunjski golman troši vrijeme kao kralj!

Piše , Objavljeno

Golman troši vrijeme kao kralj, u generalnom smislu tog izraza kada netko nešto generalno odradi. Zanima nas je li Ivica Kralj trošio vrijeme kao kralj u nekim trenucima? Tada nije bilo interneta, a ni toliko kamera za ovakve highlightse.

Sve u životu trebaš raditi sa stilom te beskrajnim samopouzdanjem. Ovaj gospodin je oličenje toga. Nema smisla trošiti vrijeme i čuvati rezultat ako to nećeš napraviti kako treba. Pogledajte taj graciozan hod, pogledajte tu odlučnost na licu. Molimo hrvatske skaute da iskopaju ime ove legende i dovedu ga u HNL. Ili u Liverpool, stvarno nam je svejedno. Želimo ga gledati češće.

I na kraju vratar zakorači kroz vrata, ali ne vrata kao “između vratnica” nego neku PVC stolariju na stadionu. Pa gdje to ima, tko to može platiti? Poezija u pokretu. Vratar je zvonka radost.

Navodno je nakon utakmice izjavio da je teren bio premalen da uzme pošten zalet. Ne znamo kako je utakmica završila, ne znamo je li vratar dobio žutu kartu za ovakvu predstavu – ali to nije ni važno. Sva umjetnost je prolazna i bez konačnog zaključka – pa tako i ova.

TAGOVIgolman lol nogomet nogometni video viralno vratar

Komentiraj