Sport

Sretno!

Aside Banners

Potvrđen transfer: Marko Pjaca novi je nogometaš velikog Juventusa!

Ono o čemu se već danima nagađalo danas je dobilo službenu potvrdu - naš reprezentativac Marko Pjaca novi je igrač talijanskog Juventusa!

Piše , Objavljeno

Gigant iz Torina pobijedio je AC Milana koji je također bio itekako zagrizao za Pjacu, ali očito su iz Juventusa bili konkretniji. A ne treba zanemariti ni igranje u Ligi prvaka, budući da klub iz Milana ne sudjeluje u najjačem klupskom natjecanju.

Još uvijek ne znamo za koliko su točno talijani ‘izuli iz cipela’ Zdravka Mamića, ali ne sumnjamo – bit će do najveći izlazni transfer u povijesti Dinama. Nagađa se da je visina odštete 23 milijuna eura. Prije njega najskuplji transfer bio je onaj kada je Luka Modrić Maksimir zamijenio White Hart Laneom za 21 milijun eura.

“Sutra je moja posljednja utakmica za Dinamo. Ovo je moj klub za koji navijam otkako sam se rodio, proveo sam puno lijepih trenutaka ovdje. Zahvalan sam Dinamu na svemu, sretan sam jer me čekaju novi iskoraci u karijeri, ali sam tužan jer odlazim iz kluba za koji navijam’ – izjavio je Pjaca prije nekoliko trenutaka na Maksimiru.

Još više o nogometu i sportu pratite u našoj rubrici SPORT.

TAGOVImarko pjaca nogomet transferi

Komentiraj