Sport

sreli se napokon

Aside Banners

„Poznati streamer” napokon upoznao svog idola. Pogledajte kako je reagirao na susret s Ronaldom

Piše , Objavljeno

Izvor: Twitter Screenshot

IShowSpeed, istaknuti YouTube livestreamer, proslavio se kao jedan od najboljih kreatora sadržaja na platformi zahvaljujući svojoj dinamičnoj osobnosti i smislu za humor i to sve kao srednjoškolac.

Zavladao je svijetom YouTubea, a nakon nedavne diplome, IShowSpeed dobio je poklon koji je bio iznad svih očekivanja. Nakon godina želje za susretom s nogometnom legendom Cristianom Ronaldom, napokon mu se ukazala prilika kada je razgovarao s nekim od članova Ronaldove obitelji.

Susret Speeda i Ronalda bio je dugo iščekivani trenutak ispunjen nevjerojatnim uzbuđenjem i za streamera i za njegove pratitelje. Godine iščekivanja kulminirale su u trenutku koji je uhvaćen kamerom.

Speed je dugogodišnji obožavatelj Ronalda. Tijekom vlastitog sudjelovanja u nogometnim događajima poput humanitarne utakmice koje su organizirali Sidemen, Speed je stalno izražavao svoje divljenje Ronaldu, smatrajući ga izvorom inspiracije.

Ništa se nije moglo usporediti s trenutkom kada je Speed susreo svog idola. Preplavljen emocijama, pao je na koljena, ponosno pokazujući tetovažu koju je napravio u čast čuvene Ronaldove proslave, a nakon susreta ostao je u šoku nekoliko minuta. Ipak, uspio se sabrati dovoljno dugo da snimi nekoliko fotografija sa svojim junakom.

Chat YouTube zajednice eruptirao je od uzbuđenja, preplavivši chat izrazima radosti i slaveći sa Speedom. Unatoč postizanju brojnih značajnih prekretnica kao jedan od najistaknutijih YouTubeovih livestreamera, ovaj susret s Ronaldom nadmašio ih je sve, ostavivši značajan trag na putu IShowSpeeda.

TAGOVIcristiano ronaldo ishowspeed nogomet oduševljenje ronaldo sport youtube youtuber