Sport

Dolaze nove zvijezde

Aside Banners

Pozorno pratite: Ovih pet nogometaša mogli bi u Rusiji napraviti veliki iskorak i obilježiti prvenstvo!

Kad se lopta zakortlja s centra moskovskog stadiona 14. lipnja, najvažnija sporedna stvar na svijetu postat će na mjesec dana najvažnija stvar na svijetu. Svjetsko nogometno prvenstvo najveći je sportski događaj ove godine i mnogi s nestrpljenjem čekaju da konačno počne.

Piše , Objavljeno

Ljepota sporta je, između ostalog, što se na jednom natjecanju može ujediniti cijeli svijet i što su šanse na početku natjecanja, ako ćemo se držati stare poslovice da je lopta okrugla, svima jednake. Nijedna momčad nije se plasirala na Svjetsko prvenstvo bez da su to zaslužili u kvalifikacijama, što znači da na njihovim popisima ima dovoljno talenta da pariraju svakom protivniku.

No, na svakom svjetskom prvenstvu nekoliko igrača neočekivano postanu svjetski poznate zvijezde jer u samo nekoliko utakmica pokažu sav raskoš svog talenta i ostvare sa svojim momčadima uspjehe koje nitko nije mogao predvidjeti. Prije četiri godine bio je to Kolumbijac James Rodriguez, a ovo su igrači koji bi potencijalno mogli napraviti značajan iskorak ove godine.

<< PRETHODNA (1/5) SLJEDEĆA >>

1. Timo Werner

Svi koji pratimo nogomet znamo da je Timo Werner vrlo dobar napadač. Odavno se znalo da mu je budućnost da postane startna “devetka” njemačke reprezentacije, samo je bilo pitanje kada će se to dogoditi. Ima tek 22 godine, za reprezentaciju nastupa godinu dana, a već je predvodio Njemačku koja je s “trećom postavom” osvojila Kup konfederacija kao najbolji strijelac. Njemačka je među najvećim favoritima za osvajanje naslova svjetskog prvaka i puno će pritiska biti na mladom Werneru, a ako ga uspije prevladati mogao bi završiti i ovo prvenstvo kao najbolji strijelac.

>> Pogledaj sljedećeg nogometaša (2)

TAGOVInogomet rusija sp2018 svjetsko prvenstvo

Komentiraj