Sport

vrum vrum

Aside Banners

Puma i Rimac Automobili razvili najbrže kopačke na svijetu, premijera na Maksimiru – Neymar će sigurno dobiti par!

Piše , Objavljeno

Puma se udružila s proizvođačem električnih hiperautomobila iz Svete Nedjelje. Možda ste čuli za kompaniju? Zove se Rimac Automobili i proizvodi sportske automobile za 21. stoljeće kojima je cilj ponuditi vrhunsko iskustvo vožnje, ali i zajamčiti ekološku održivost za planet.

Zajedno su stvorili Puma Ultra SL FG, najbržu kopačku na svijetu. Okej, ovisi tko ju nosi, ali je njihova težina nevjerojatnih 90 grama, a jamči stabilnost i savršeno prianjanje uz podlogu.

U Pumi su promatrali kako se izrađuju hiperautomobili i odlučili su prenijeti ključne točke na stvaranje ovog Ultra SL modela.

Gornjište je izrađeno od ultra-lagane mrežice, prekriveno tankim slojem TPU kože za povećanu izdržljivost i bolji prvi dodir s loptom (opet, ovisi tko ih nosi, ako je Boki iz četvrte županijske lige – teško).

Neymar je nedavno zamijenio Nike s Pumom pa smo sigurni da će on isto dobiti ovo posebno izdanje novih Pumica.

Ove nove Pumice u suradnji s Rimcem su proizvedene u svega 412 primjeraka kako bi simbolizirale najveću brzinu koju Rimac C_Two može postići, a premijeru će imati večeras na Maksimiru. Nosit će ih Antoine Griezmann u susretu Lige Nacija između Francuske i Hrvatske. Lijepa priča, u rodnom gradu Mate Rimca će Pumice prvi put ugledati svjetla reflektora. Nadamo se da nove Pumice neće doći u kontakt s loptom prečesto, želimo Griezmannu lošu večer. Samo večeras.

Naslovna fotografija: Puma.com

TAGOVIkopačke nogomet puma rimac rimac automobili