Sport

I mi bi mu urlali

Banner 300

Ronaldo traži prekršaj, a Lovren umire od smijeha

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: @lfcruben/Twitter

Nogomet je stvarno najbitnija sporedna stvar na svijetu. Pogotovo kada je reprezentacija u pitanju.

Teško nam je. Nekada igraju odlično, a nekada se samo držimo za glavu i prolazimo kroz istu senzaciju kao kada smo gledali prijatelja koji sve dublje i dublje pada u studijski ponor jer nikako da riješi ta dva ispita.

Nije nam to lako gledali, stalo nam je do njega, a ne možemo mu pomoć. Čak i u trenutcima kada si kažemo: “Ma boli me više briga. Zašto da se ja brinem, ako i on sam odustaje!” E, i tada nam je zapravo žao.

To je otprilike naš odnos s reprezentacijom. S osmijehom na licu se sjećamo te 2018. i već vidimo kako će to biti jedna od bitnijih tema u našim životima (jedva čekamo imati unuke za 80 godina – životni vijek će se produžiti).

No, u zadnje vrijeme Vatreni ponovno ne igraju kao što su to radili na Svjetskom prvenstvu. Ni Dalić nije svemoguć, iako je tako izgledao u Rusiji.

Unatoč svemu, moramo priznati da su protiv Portugala odigrali dosta dobru utakmicu. Kovačić je bio napokon onaj igrač koji može biti. Na kraju smo ipak izgubili od te zapadno europske sile. Nije lako kada na drugoj strani imaš Joao Felix koji ima 21 godinu, a rastura i Ronalda koji ima malo više godina od njega, ali mu je tijelo u formi kao da je samo koju godinu stariji od Felixa.

Uvalili su nam taj gol u 90. minuti. Žao nam je, ali odigrali smo dobro.

Čak je tekma proizvela i jedan memea vrijedan trenutak kada je Ronaldo tražio prekršaj, a Lovren mu se izurlao u facu.

Pogledajte taj trenutak. Popravlja dan.

Dobar je taj Lovren kada ne priča o cjepivima.

TAGOVIcristiano ronaldo hrvatska nogometna reprezentacija Lovren nogomet