Sport

ne šali se

Aside Banners

Srpska košarkaška zvijezda Nikola Jokić u karanteni prestao izgledati kao da živi u pekari

Piše , Objavljeno

NBA liga se nastavlja 31. srpnja, a postoji mogućnost da će se i taj datum pomjeriti. Zašto? Neke NBA zvijezde govore kako će košarka biti distrakcija od važnih stvari koje se trenutačno događaju u društvu. Black Lives Matter pokret, policijska reforma, društvena reforma… Sve su to važna pitanja o kojima se napokon govori umjesto da se problemi metu pod tepih. Hoće li se uistinu NBA liga nastaviti u srpnju? Čekamo.

Ali znaš tko ne čeka?

Nikola Jokić. Jokara naš. Čovjek iz naroda, čovjek koji je izgledao kao da pojede 10 sarmi uz kilu kruha. Šalili smo se s prijateljima da mu je pre-workout obrok nekoliko bureka i kanta jogurta. Bio je taj chubby lik nevjerojatne košarkaške inteligencije koji je usprkos fizikalijama i “brzini” uspio postati zvijezda NBA lige.

U karanteni nije čekao. Preuzeo je uzde u svoje ruke. Transformirao se do neprepoznatljivosti. Težio je oko 130 kilograma na početku sezone, a sada je to značajno srezao. Košarkaški IQ je ostao, a fizikalije su napokon tu. Gledati njega na terenu nam je možda i razlog #1 za povratak NBA sezone.

General manager Nuggetsa je komentirao Jokićevu transformaciju s “Ima trbušnjake! Nikad nije imao trbušnjake.”

Čovjek ulazi u naš motivacijski panteon likova koji su odlučili nešto poduzeti – većina su glumci koji su trenirali za Marvel filmove, ali evo napokon i jedne legende iz naših krajeva.

TAGOVIfitness nba nba liga nikola jokić zdravlje