Sport

ovo će boljeti

Aside Banners

Stiže nam borba između dva najpoznatija tech milijardera — i to u UFC-ovom oktogonu?

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Ako se sjećate filma Idiokracija, ondje Terry Crews glumi predsjednika SAD-a. Koji je ujedno i hrvačka zvijezda.

E pa približavamo se Idiokraciji svakim danom sve više.

Čudak na čudaka, milijarder na milijardera. Elon Musk i Mark Zuckerberg se žele boriti u UFC-ovom oktogonu, a Dana White to i službeno potvrđuje.

Page Six piše kako Zuckerbergova kompanija Meta planira izbaciti konkurentsku društvenu mrežu Twitteru koja će se zvati Threads. Musk ga je upravo zbog toga prozvao, a jedan od fanova je upozorio Muska kako mora biti oprezan jer Zuckerberg trenira jiujitsu.

Musk je rekao kako je spreman na borbu u kavezu ako je i Zuckerberg.

Čudesan razvoj događaja se nastavio. Zuckerberg je na svom Instagramu podijelio screenshot Muskovog tweeta uz tekst “Pošalji mi lokaciju”.

Imali smo svakakvih ludih borbi dosad — Conor protiv Floyda, braća Paul protiv ocvalih boraca pa čak i Bad Bunny u WWE-ovom ringu, ali ovo će biti najluđa borba dosad.

Čak i sam Dana White ističe kako bi ovaj meč mogao srušiti sve rekorde vezane za pay-per-view model naplate. Čak možda i triput više nego Mayweather i McGregor 2017. godine.

Na koga bismo se kladili? ucky trenira i izgleda kao da u sebi ima jako puno potisnutih emocija koje žele van. Ali Musk je luđi. I mogao bi zaplesati u kavezu.

TAGOVIdana white Elon Musk Mark Zuckerberg meč MMA ufc viralno