Sport

vrh

Aside Banners

Što se dogodi kad stavite Messija, Ronalda, Modrića i ostale top igrače pod jedan krov? Ova animirana serija ima odgovore

Piše , Objavljeno

Zlatan i dalje misli da je najveći iako igra u MLS-u, Luka Modrić treba makeover kako bi bio zanimljiviji, Mauro Icardi zabada noževe u leđa – ali samo figurativno, Sergio Ramos i Mo Salah su spojeni u ramenu… Zvuči divlje. I je… Ovo je najzanimljiviji reality show koji ćete imati priliku gledati – jer je animirano čudo puno fora koje će svaki ljubitelj nogometa pohvatati.

Bleacher Report je poznat po svom “izvannastavnom” sadržaju – njihov animacijski tim nas već nekoliko godina uveseljava svojim kratkim web epizodama. Još uvijek se sjećamo NBA i Game of Thrones parodije Game of Zones.

Screenshot_50

Ove nogometne sezone je na red došao i nogomet (“naš”, ne američki) u obliku imaginarnog realityja u kojem top igrače Lige prvaka (i Marouanea Fellainija) stave pod jedan krov.

Prvu epizodu možete pogledati ovdje. Ronaldo dolazi u Juventus, Messi je sretan što je Neymar otišao iz Barcelone, a Neymar je ljubomoran na svjetskog prvaka Mbappea. Uvjerljivo najdraži dio epizode nam je Harry Kane. Sve će vam biti jasno.

.

Posebno bi vam mogla biti zanimljiva epizoda u kojoj Luka Modrić treba makeover kako bi bio “zanimljiviji”. Pogba, Alves, Neymar i ekipa mu postaju stilisti.

.

Jedna od najvećih žrtvi ismijavanja je svakako Jose Mourinho koji ima svoju društvenu igru.

Screenshot_47

A i ne voli baš Paula Pogbu. Kao i u stvarnom životu.

Screenshot_51

Sve epizode možete pronaći na ovoj playlisti.

TAGOVIanimirane serije champions nogomet nogometni web serije

Komentiraj